daath.hu

ratalaltam egy aranyos kis oldalra, ajanlom mindenkinek, de ha nem ertesz egyet a fooldalon olvashato feltetelekkel, felejtsd el hogy honnan tudsz rola es azt is h hol jartal

www.daath.hu

es ime nehany szosszenet a forum tartalmabol:
A THC zsirban, alkoholban oldódik, ezért felhasználhatod bármilyen vajas süti készitéséhez. Az apróra vágott marihuánát gőz fölött párold kb. húsz percig margarinban. Ezután a cuccot szürd le, mivel a növényi részek már nem tartalmaznak hatóanyagot. A megdermedt margarinnal bármilyen süti elkészithető, csak a dózissal vigyázz majd.
peace


"A marihuána aktív részét alkohollal is ki lehet vonni, majd az így kapott oldatból hatásos italt lehet készíteni. A lehetô legtôményebb alkoholt kéne használni (lehetôleg tiszta szeszt) mivel a víztartalom nem kívánatos vegyi anyagokat is kiold a fubôl. Néhányan azt javasolják, hogy áztassuk a fuvet meleg vízbe egy idôre, hogy kioldjuk ezeket a káros anyagokat, de mi ezt nem ajánljuk mivel egy csomó más anyagot viszont feldúsít.
Az ember simán berakhatja egy üveg gabona szeszbe a marihuánát és hagyhatja, a hatóanyag kioldódjon, de ez eltarthat 2-3 hétig. Gyorsabb, ha forráspont alatti hômersékletre melegítjük az alkoholt, majd ebben kevergetjük a marihuánát. Ha így teszel légy óvatos, mert az alkohol különösen melegen igen gyúlékony. A keletkezô oldat, melyet gyakran hívnak zöld sárkánynak világos smaragdzöld színu. Ezt simán is megihatod, bár én nem tenném.
Közkedvelt koktélt készíthetsz három rész citromos üdítôbôl, egy rész zöld sárkányból és jégkockákra csurgatott mézbôl."

Igen eccerű recept: végy egy kis nutellát, abban jó alaposan keverj el fejenként kb. 0,5-1 g füvet, kenj meg vele kekszeket aztán fedd le őket egy másik keksszel és kb. negyed órára rakd be őket az előmelegített sütőbe. Az eredeti recept (http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_faq_eat.shtml#nutella_biscuit) 300 fokot ír 10-20 percig. Azt is írja, hogy lehet mikrózni is, kb. egy percig, de vigyázva. Meg azt is, hogy melegszendvics sütőt is lehet használni sütő helyett. A kekszek alá tegyél alufóliát, mert lehet, hogy kicsit kifolyik a nutella, de az nem gond, mert ha lehűl visszadermed. Fontos, hogy nem szabad megégetni.


kendermag

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008