romania

hiaba jar a szam, senki nem hiszi, hogy romania messze leelozte magyarorszagot, es mas unios tagallamokat, mindezt rekordido alatt. ime egy kovetkezo bizonyitek, egy kis mokaval fiszerezve:
      Charlie McCreevy, a belső piac és szolgáltatások európai biztosa összekeverte Bukarestet Szófiával, mivel azt nyilatkozta, hogy találkozott Varujan Vosganian gazdasági miniszterrel, hogy megbeszéljék Bulgária gazdasági problémáit.
      A tévedés McCreevy kétnapos romániai látogatásán hangzott el az utolsó sajtótájékoztatón, ahol a tárgyalásokat sikeresnek nevezte, csak éppen Bulgáriába helyezte át. A biztos külön kiemelte Románia látványos gazdasági növekedését, amely pillanatnyilag az európai átlag fölött van. Azt is hozzátette, hogy Románia olyan csatlakozás utáni stratégiát dolgoz ki és fogad el, amilyent csak akar, de nem feledkezhet meg vállalt kötelezettségeiről...
    cotidianul

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Látod, Romániát románok vezetik, azért fejlődik, ha Magyarországot magyarok vezetnék, az se itt tartana. Szerintünk is előbb lesz nálatok euró mint nálunk...
eapo üzenete…
erdeneks es hellytallo meglatas. de kerlek ne anonim kommentaljatok!
Névtelen üzenete…
Majd reggelek akkor én is egy ilyen blogot akkor lesz nevem, a középső other mezőbe akármit írok, nem vesz be a kommentet.
Ugyanaz voltam aki a toepleres-hez írt egyébként.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008