antiszociualizmus3

koran fexem h hajnalban tudjak kelni. vegig kell 4.xrre is halgassam egy gagy rajzfilm magyar szinkronjat a szoba tuloldalabol. ujab szemely csatlakozik nem kis zajjal a kozosseghez, majd vegre csend, orat mar nem merek nezni, alvas.
hajnali 5 ora. a kutya szaggatja a muszalas taskat, amelynek ilyenkor olyan hatasa van mintha egy nehezfemipari gyar gepparkjaban ebrednel, ugy, h fogalmad nincs hogyan kerultel oda. felkelek mert a szepszo nem hasznal. megprobalom kikergetni a szobabol.. nemmegy. megprobalom megfogni.. nemmegy. enyi eleg h azt az ingert kelljen folytogassam h felrugom. majd sikerul ravetnem magamat a pofatlan dogre, es kib*szom a konyhaba. ajto csuk. csend. fexem. fel percig. majd kaparas, nyafogas.. stb.. felkelek h raszoljak, de a konyhaajtot kinyitani vetek volt. megtelt tomeny kutyaszarszaggal a szoba, a latvanyt meg inkabb nem vazolom. ugy dontottem eddig tapasztaltak alapjan h inkabb nemerdekel, oszt visszafekudtem, falfele, par perc mulva masnak is feltunt t tomeny buz es kaparas. takaritas utan +felpalack teszkos legfrissittodopping a levegobe, tovabbra is ajtoablak csukva, majd visszafexik. ettol a pillanattol nem birtam mar falfelefordulva maradni. kenytelen voltam felkelni, es mihamarabb elhagyni a lakast.

metro, a hataridonaplomat igazgatom a p900asomon, kezemben a ceruzaja. feltolakodik egy gusztustalanul dagadt asszony, taskam utan nyulok, es amint megemelem, a ceruza nekifeszul oldalanak es reccsenes. ujabb p900as cerka a komposztban. indulatkitores elfolytva, antiszocializmus tetofokon..

melo faraszto emberek kozt, emberrel.

este kitores, hubi+sor, fonokkel hajnali2ig.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008