H1N1


Sertés influenza Budapesten, Pozsonyban, Romániában, és még 80 másik országban
azt, hogy mi a Sertés influenza nem írom le, sokak foglalkoznak már vele. azt sem írom le, h hogyan lehet védekezni ellene, mivel evidens a válasz: egészséges szervezet. az egészség visszanyeréséhez, megőrzéséhez pedig szintén hatalmas adatmennyiség található az interneten,NaturHirek.hu. viszont van valami, amit még nem láttam leírva, nem hallottam, viszont tényként kezelem, és kezelhető még a tudatlanok által is, amennyiben megértik az alábbi szösszenet lényegét.

nézzünk vissza a múltba, hogy okuljunk:
nagyon sok világválság volt már a történelem folyamán, jegyzett és nem jegyzett egyaránt, mi indította be (a jelenlegit legjobb példájaként The CoC Visualized videót tudom felhozni), tudjuk hogyan zajlik (dokumentálva vannak, össze lehet hasonlítani, meg lehet tapasztalni), viszont azt nem tudjuk, hogy mitől oldódik meg (?). vannak rá elméletek, viszont csak annyit látunk belőle, hogy egyszer csak megoldódott és kész. ekkor a mámor elhomályosítja az elmét, és lehet visszatérni dolgozni, mit sem törődve a hogyanokkal. természetesen a propaganda is ennek érdekében gyűr.

természetesen van erről is véleményem, azaz egy saját kis elméletecském, amelyről lehet vitázni kommentrengetegen keresztül:

a dokumentált válságok közül az 1100 évvel ezelőttinek oka a népességnek megfelelő mennyiségű termelés hiánya volt. következménye: háborúk, fosztogatások. végkifejlett: a populáció normalizálódott; az erős fennmaradt, a gyenge elpusztult. aki túlélte, megújult erővel újrakezdte; ennek leglátványosabb eredményeként létrejött a fejlett, gazdag Európa.

a első világháború után amerika átvette a gazdasági irányítást. 1929-ben az előzőleg leírtaknak pont az ellenkezője történt. oka: túltermelés következtében rengeteg áru maradt raktáron, a részvénypiac összeomlott, az amerikai gazdaság hatalmas veszteségeket szenvedett; ez természetesen kihatással volt a fejlett társadalmakra. következménye: újabb földrajzi és gazdasági területeket hódítottak meg, elkezdődött a második világháború. végkifejletként a populáció, és a termelés és termelés kiszolgált területek viszonya normalizálódott; elkezdődött egy rohamos technológiai fejlődés, a gazdaságpolitika megerősödött, stb..

napjainkban a bankok irányította pénzügyi világ ingott meg; fő oka a hitelpiac telítődése. a bankok új marketingstratégiával megoldották a saját gondjukat, tehát kiszolgáltak olyan rétegeket is akiket addig nem (az már más téma hogy eddig miért nem), amely generált egy nemzetközi problémát.
az előző forgatókönyvek alapján mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy hogyan lesz megoldva ez a gazdasági válság..

csak említek pár sort:
A Sertés influenza (H1N1): Az Egészségügyi "Világszervezet (WHO) világjárvánnyá nyilvánította"
"Súlyos megbetegedések a HPV (Gardasil) oltás után"
"Európai laborból postáztak szét a világba élő emberi és madárinfluenza vírusokat védőoltásnak álcázva."
"Veszélyben a szabad vitaminfogyasztás"
"Ez kérem bioterrorizmus"
"Az orosz sajtó szerint ideje felhagyni a béke imitálásával a Kaukázusban"
"Új forradalom kezdődik az Iráni Iszlám Köztársaság első elnöke szerint"
és még sorolhatnám...

egy háborúban csak egy nyertes lehet, viszont vannak akik nagyon jól megélnek belőle. te dönts, hogy nyertes, vesztes, avagy túlélő leszel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008