mocskos zsidok

nemreg.. keso esti orak.. allok a tesco elotti buszmegalloban, kornyezetbarat tasakokban kenyer, egy uveg minosegi szaraz bor, papirzsebkendo, gyumolcsok es egy marek pirospottyos. mellettem egy cigifusttol buzlo, nikotintol sargult haju es fogu 60asnak tuno "oregember", aki biztos nem nyugdijas meg, de az egyhangu, stresszes, hetkoznapi szurkeseg mely rancokat rott az arcara. fokent a homlokara, amelyet allandoan rancol a politikai es gazdasagi helyzett miatt. ez utobbit onnan tudom, hogy nekem is, szamara teljesen idegennek, egy szamomra teljesen idegen helyen, egy sokak szamara nem is idegen temaban kezdett panaszkodni: "kocsog gyurcsany..", "rohadjon meg az orban", "ki kellene vegezni az osszes mszp-st", "nagymagyarorszag..", "mocskos zsidok..", "ciganybunozes..", "szemet BKV..", "minden szar.."

altalaban csak lenezem es mosolygok az ilyen embereken, de ez az oreg elszomoritott. egy 6-8 eves kislany markolta a kezet es bamult ertelmes szemekkel, neha ram, neha ra. latszolag nem ertette az oreget, sem a helyzetet, de figyelt. tavol tartotta magat az oregtol, csak a csaladi kotelesseg es a neveltetese kenyszeritette arra, hogy megengedje, h az oreg foga a kezet.

kitert a nemzeti garda-ra, hogy milyen jo h ok legaélabb vannak, de hamar kiderult, hogy job lenne ha ok is megrohadnanak.

amikor vegre levegot is vett, halkan feltettem a kerdest, erezheto ironikus hangsullyal: es azt szeretne, hogy ez a kislany bakancsban es lancokkal felvonuljon budapest utcain, es rendoroket meg politikusokat verjen? vagy tolem varja ezt el?

rovid csend, majd kifakadt: maga is azok a kurva zsidok kozul valo, akik azt hiszik, hogy megkaparintjak magyarorszagot! hat nem! nem adjuk oda!

szembeneztem vele, ekkor mar gunyosan: nezz tukorbe, hallgasd szavaid, mar az ovek vagy!

csend... busz.. en felszalltam, ok nem..

Megjegyzések

György üzenete…
Az oregnek jo szeme volt...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008