naked blood


rengeteg horror filmet lattam mar, mondhatni kedvenc mufajom, soha nem lehet megunni, es ezek kozul is a sokadkategoriasak a legjobbak. nem lehet kiszamitani a kovetkezo lepes, meg ha gagyi a technika, akkor is kepesek elrettenteni.. es valljuk be, felelemre szukseg van, foleg ha mar nem tudjuk megelni ezt az allapotot a hetkoznapjainkban.

mar reg keszulok meg nezni ezt a filmet, de az este ertem el idaig, es meglepo elmenyben volt reszem. mivel nem vagyok legyengulve fizikailag, nem vagyok beteg, lazzas, tehat semmi kulonos erzekenyseget fokozo allapot nem jatszott szerepet, az elert hatast a filmnek tulajdonitom. hanyingerem volt, es oklendeztem az alabbi reszletnel. mivel kepes volt a film elerni ezt, azt jelenti, hogy egy nagyon jo filmrol beszelhetek. ime a jelenet:
a lany a sajat szemet eszi, amit elotte egy eletlen kessel vajt ki. elharapja, es joizuen csamcsog, kozben kejerzet hangjait hallatja.

Naked Blood (aka Megyaku Akuma no Yorokobi)

a filmrol: Nekeddo burâddo: Megyaku (1995)
a legerdekesebb a statisztikak szerint, hogy a 18ev alatti lanyok szeretik a leginkabb a filmet, es ezt kovetik a 45 ev folotti ferfiak. ilyen statisztikaval sem talalkoztam meg horrorfilm eseteben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008