cigánybűnözés


"El kellene gondolkodnia a "kormánynak" és frakcióknak, hogy mit rontott el, vagy mit nem csinált meg, vagy kiket véd, vagy veret meg a rendőrökkel!!!

irt egy levelet Kovács Tamás a kuruc.info-n, amelyben sajatos modon, hirtelen felindulasbol felhivja a fiyelmet a boren tapasztalt ciganybunozesre.
..szeretem a családom, feleségem, gyerekeim, és ölni tudnék értük!
ez az, a cigany is, de o meg is teszi, a magyar csak a szajat jartatja.

felvazolja azon tenyeket miszerint a magyar allam szarik az egeszre, a rendorseg tehetetlen, es itt a nepnek kell lepni.

ez a hirtelenfelindulasbol elkovetett level tobb szempontbol is ertektelen,
csak ujabb hirtelen felindulasokat szit,
ez ujabbkocsmatemakat biztosit, amely eredmenye
vandalizmus.

es eredmeny ismetelten nincs.

addig, amig a tomeg ne bizonyitja szavanak erejet, itt nem lesznek valtozasok, mivel az allamnak nem erdeke a ciganybunozes elnyomasa. soot, addig van hatalma, amig konfrontaciok vannak, mivel van amivel foglalkozni, haragot szitani, mediat megtolteni, es ezt kampanycelra felhasznalni.

ez egy olyan evek ota tokeletesen mukodo rendszer, amelybe egy ilyen felhaborodas nem tud beleronditani, sem nehany nagyszaju tomcat figura.

itt tervezni kell es kivitelezni, nem kiabalni es vandalkodni. sem kivulallo, sem belso szemszogbol nezve nem latok arra lehetoseget, hogy magyarorszagon a magyarok reszerol osszefogas szulessen, es barmi elorelepes tortenjen.

egeszsegetekre!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
ez ien ha 4 iiiizeltlabu hegedus muuuvesz jut egy hangyara magyarorszagon

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008