eaposztrof ::

2008. szeptember 17., szerda

sound mixer

The ‘61 series systems do not have any way to provide the same loopback function or “Stereo Mix” that previous systems have provided. This is by design of the hardware. There cannot be any driver update to enable this function as the hardware layer does not support it.
ezen szomoru teny-nek jartam kicsiket utana. miszerint, az IBM es meg nehany uj notebook, es lassan az asztali szamitogepek tobsege is hardweresen tiltani fogja a mikrofonon kivuli egyeb audio bemeneti forrasokat.

azzal indokoljak dontesuket, hogy ezzel gatoljak meg, hogy illetektelen felvetelek keszuljenek jogvedett anyagokrol.

ettol borulok ki teljesen, ha valaki illetektelen felvetelt akar kesziteni, technikailag ugyis megoldja, maximum kicsit tobbe kerul, vagy egy regebbi eszkozt vasarol erre a celra, de ezzel kiszurni nem tudjak, csak hatraltatni szegeny artatlanok munkajat.

sok ilyen es ehhez asonlo korlatozas latott mar napvilagot, de ezen bukok ki vegkepp, nyilvan mivel ez erint jelenleg a laginkabb.

egyetlen megoldas a thinkpad t61et hasznaloknak, egy pcmcia hangkartya, amelybol termeszetesen nincs olyanami ki ne logjon a gepbol.

ha valakit erdekel bovebben a tema: forum.thinkpads.com

Nincsenek megjegyzések:

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day