bombagyar-mocsok

Videó: a Bombagyár riportja a budai hegyekben zajló illegális partikról

A Bombagyár blogtelevízió a Hármashatár-hegyen forgatott, ahol környezetvédelmi területen tartottak illegális partit a drogosok. A zaj több kilométerre is elhallatszott, ezáltal súlyosan károsítva a természetet. A legmegdöbbentőbb azonban, hogy mindez a fideszes vezetésű II. kerületben történt meg. Vajon az extasy fogyasztás és a környezetpusztítás is a polgári értékek közé tartozik?

a legsulyosabb problema az a zajartalom, amelyet ezzel a riporttal keltenek a draga bombagyar-osok.

annyi a kulonbseg a ti nem-hivatalos es nem-kivanatos jelenletetek, es a fesztivalozok hivatalos szemetszedo-akciojuk kozt, hogy ok tettek valamit a termeszetert. ti pedig a legveszelyesebb drog, a media segitsegevel, elmek rombolasara szakosodva, zuzzatok szet a tarsadalmat, direkt kihatassal a termeszetre.

azon emberek, akik ezen fesztivalon reszt vesznek, nem zavarnak senkit es semmit, csak az ilyen gerincteleneket mint ti. mindezzel ellentetben ti zavarjatok eppugy a tarsadalmi fertobol kiszakadni probalo embereket, mint a rendfenntartokat, akik tisztaban vannak az illegal partyk lefolyasaval es hasznaval.

igen, Hasznos. mivel nem az illegal-partyra jaro emberek zuzzak szet a fovarost, buzikat dobalva, nem a drogosok csapoljak meg a rendfenntartok koltsegveteset milliard forintokkal. hetente.

egy ilyen partyn legalabb nem az alkoholistak tabora szaporodik, akik rombadontottek mar az egesz magyar tarsadalmat, es nem is a cigarettazok, akiktol buzlik a bolygo. a csikk-ktengertol a hatalmas gazdasagi profitig sorolhatnam a pro es kontrakat. csakhogy mindenik a koznep es a termeszet ellen szol.

a felkeresre, hogy „menjenek a partyval mashova”, csak azt a tippet tudom ajanlani, hogy a panelbajos szerencsetlen Blogin es Tomcat szemelyes eletterebe kellene a kovetkezo 3as6arh1 osszeroffenest beleszervezni. hadd oruljon a csotanyja!

Megjegyzések

Igen, jól látod a helyzetet. Célunk a rombolás volt. Az, hogy ezt a rendezvényt leromboljuk, és a hozzád hasonlókat rávezessük, hogy ilyet nem csinálunk. Ha nem értetek a szóból, nem csak kérni fogjuk. Több illegálparty nem lesz, és húzd meg magad, ha jövünk.
eapo üzenete…
ha ertelmes, es alatamasztott ervekkel indokoljatok a tarsadalom-rombolast amit muveltek, es az nem utkozik alapveto emberi elvekkel, akkor elismerem munkassagotokat. de pont ez amire keptelenek vagytok, eddig is szepen bizonyitottatok, ezutan sincs ahogy maskent legyen.

hozzam hasonlokat?
"ha tudnad ki vagyok, felned nevem! iteleteddel vegzeted utjat kovezed!"

az illegalis amit ti csinaltok, es nem az amit a mocskos tarsadalmadbol menekulo gondolkodo emberek.
Nem látom értelmét, hogy veled vitatkozzam. A szokásos konzumidióta panelprolik egyike vagy, aki abban a tévedésben él, hogy a véleménye értékes. A társalgást befejeztem.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008