rossz a'lom?


altalaban nem emlekszem az almaimra, de sok esetben van, hogy felkeles utan keresek valamit. ez akkor tortenik meg amikor almomban, rendszerint nehez munkaval, megszerzek valamit amit szeretnek, vagy amire szuksegem van, es ebredes utan ra kell dobbenjek, hogy sajnos tovabbra is szuksegem van ra, es tovabb kell gurcoljek hogy megszerezzem.

ma nem igy jartam.

meg egy kis elozmeny: csutortok delben keltem, bejottem munkahelyre, mivel az uj lakasban meg nincs net (apropo.. arrol el is feledtem beszamolni hogy ismet koltoztem.. majd visszamenoleg.. talan..), es ittragadtam a gep elott. csutortok ejjelt vegignyomtam, es valamikor pentek del korul mentem haza. aludtam egy keveset, de felebresztett a szomszed hazbol szurodo munkagep zaja..

es ahogy kinyitottam a szemem, az elso az volt, hogy kitekintettem jobbra az ejjeliszekrenyre, es csodak-csodaja, ott volt az M600i SonyEricsson. fekudt csendben a laptop arnyekaban, es szepsegevel csalogatott. majd miutan alaposan megdorzsoltem a szemem, es kinyitottam az ablakot, hogy levego is aradjon be a szobaba, vegiggondoltam, hogy tenyleg van egy M600i-m. es csak meg sem eroltettem magam erte.

hat igen, jo tett helyebe, jot varj. es higgy az almaidban!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008