demonoid


ajobudos%ß\§!%>#&@{đ[íłä€!
a warez.hu-t lebontottak, es egy szemetet epitettek helyette. ezzel eluszott mindenkinek - raadasul figyelmeztetes nelkul - az email forward-ja. igy az enyem is, amellyel sok helyen regisztralva voltam, sok even keresztul. mint pl a demonoid.com-on. mivel a demonoid.com is le volt allitva - "torvenybeutkozo tevekenyseg" cimen, amely effektiv nem is torvenybeutkozo, csak hozzasegit, hogy torvenybeutkozo tevekenysegre hasznaljuk - majd ujrainditas utan, mivel mas szerverekre kerult, ujra aktivalni kellene az accountot. de lehetetlen, mivel warez.hu-s mailemmel voltam regizve. igy sok evi munkam veszett oda a szeretett demonoidon.
hiaba irok levelet az osszes warez.hu-s mailcimre, semmi valasz. lehet hogy egy botranykampanyt kellene inditsak hogy valaki eszrevegye ohajomat es ki legyen elegitve igenyeim!?

amugy a demonoid.com az egyik legjobb, legnagyobb, legjobban atgondolt es gyors torrent letolto oldal. tomenytelen mennyisegu film, zene, program es jatek, ingyen es bermentve letoltheto. letoltes es feltoltes aranyokat szamolja, es annak megfeleloen enged savszelesseget. tehat minel tobbet toltesz fel, annal gyorsabban tolthetsz le. ugyes megoldas.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008