spam

THE DIRECTOR
FOREIGN OPERATION
DIAMOND DEPOSIT & FINANCIER Plc
20 RUE DE COMMERCE
LOME - TOGO .
TEL/FAX:+228-226 68 77

...
Mr............................is the next of kin to late Mr Carl Endre and I humbly apply putting claim over his balance with this bank valued at US$7.3million (seven Million, three Hundred Thousand United States Dollars only) left in account number 043-9-4934109

ilyen levelet kaptam.. mokas.. legalabb kissebb, hihetobb osszegekkel dobaloznanak. ami igazan vicces, h a navembol az "Endre"-t hasznaltak fel a jatekot es nem a csaladnevemet, a "Fórika"-t.
kivancsi voltam h hogyan folyik mindez, valaszoltam.
erkezett azonnal a valaszlevel, h hivjam fel es megadta szamat. egyszeruen visszairtam h nem tudom felhivni, es megadtam az enyemet. masnap reggel csong a telefonom, szep kerek mondatokkal elmondja egy fura akcentussal de erthetoen-angolul beszelo ferfi h biza van 7.3milla $ ami csak ram var. 2 szoban elmondtam h kuldje a reszleteket, es lassuk. kozben nagyon nyajas, es "god bless you" koszonessel bucsuzik. kovetkezo leveleben mar "my dear brother" vagyok, es felvilagosit h talaltak nekem egy nagynenit is, ezert kisse siessek az urlappal amin megadom a bani adataimat, h ne csapjon le elottem, persze ez nincs igy kihangsulyozva, de ezt sugallja az oldalas level. valaszoltam h nem tudom most megadni a banki adataimat, de westernunionon szivesen varom a penzt.. szerintem mar az idegeire mentem.. remelem is..
azert megeri h szivassam kicsiket.. es gyulnek a bejovo perceim, meg gyakorlom kicsit az angolt is :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008