eaposztrof ::

2007. február 4., vasárnap

reklamfilozofia by e'

nem minden reklam haszontalan,
en reklamokon elek, mivelh ez a hobbim es foglalkozasom egyben, es valljuk be, sok esetben az film kozbeni reklamok dobnak fel igazan. meg ha nem is vasarolunk, erdemes megpihenni egy erdekes reklamfilm kozben, reklamtabla elott. szeretjuk gunyolni a gagyi reklamokat, jokat nevetunk a mokasakon, a frappansakat gyakran felemlegetjuk tarsasagban... ezaltal a reklam terjed, es nem eroltettuk meg magunkat, csak egy kicsit lazitottunk.

a reklam azonkivul lehet hasznos is, meg ha nem is erdekel a termek, lehet h baratunknak eppen erre van szuksege, de ha teljesen foloslegesnek is tartjuk a reklamot, lehet h elhangzik benne valami hasznos informacio, pl a reggeli fogmosas nem elegendo a bacik es ezaltal szajszag eltuntetesere, a nyelvunket is meg kell tisztogatni, vagy h az uj hibridtechnologias autokkal nem csak sokat sporolunk de meg kornyezetunket is vedjuk.

  • a reklamokat erdemes megnezni, legalabb a focimeket elolvasni, barmelyik pillanatban szukseged lehet a termekre, szolgaltatasra, ha nem neked, valakinek a tarsasagodban, igy segithetsz.
  • a reklamokat erdemes megnezni, ha figyelni meg ertelmezni nem is akarjuk, legalabb penzt kereshetunk vele.
  • a reklamra erdemes kolteni, csak az tudja eladni a termeket, szolgaltatast, az ar, es minoseg csak masodlagos.
  • a reklamot ugy erdemes megszerkeszteni, hogy ha valakit a termek nem is erdekel, legalabb valami hasznos informaciot kapjon, ez mar felsiker.

Nincsenek megjegyzések:

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day