reklamfilozofia by e'

nem minden reklam haszontalan,
en reklamokon elek, mivelh ez a hobbim es foglalkozasom egyben, es valljuk be, sok esetben az film kozbeni reklamok dobnak fel igazan. meg ha nem is vasarolunk, erdemes megpihenni egy erdekes reklamfilm kozben, reklamtabla elott. szeretjuk gunyolni a gagyi reklamokat, jokat nevetunk a mokasakon, a frappansakat gyakran felemlegetjuk tarsasagban... ezaltal a reklam terjed, es nem eroltettuk meg magunkat, csak egy kicsit lazitottunk.

a reklam azonkivul lehet hasznos is, meg ha nem is erdekel a termek, lehet h baratunknak eppen erre van szuksege, de ha teljesen foloslegesnek is tartjuk a reklamot, lehet h elhangzik benne valami hasznos informacio, pl a reggeli fogmosas nem elegendo a bacik es ezaltal szajszag eltuntetesere, a nyelvunket is meg kell tisztogatni, vagy h az uj hibridtechnologias autokkal nem csak sokat sporolunk de meg kornyezetunket is vedjuk.

  • a reklamokat erdemes megnezni, legalabb a focimeket elolvasni, barmelyik pillanatban szukseged lehet a termekre, szolgaltatasra, ha nem neked, valakinek a tarsasagodban, igy segithetsz.
  • a reklamokat erdemes megnezni, ha figyelni meg ertelmezni nem is akarjuk, legalabb penzt kereshetunk vele.
  • a reklamra erdemes kolteni, csak az tudja eladni a termeket, szolgaltatast, az ar, es minoseg csak masodlagos.
  • a reklamot ugy erdemes megszerkeszteni, hogy ha valakit a termek nem is erdekel, legalabb valami hasznos informaciot kapjon, ez mar felsiker.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008