Ingyen LSD

Fosszuk meg magunkat 15 perc erejéig a fénytől és a hangoktól, mindez elég ahhoz, hogy elkezdjünk hallucinálni, mondják brit pszichológusok. Tizenkilenc önkéntest elég volt negyed órára megfosztani érzékelésüktől - ennek hiányában sokuk hallucinációk mellett paranoiáról és depresszióról számoltak be, írja a Wired. Tovább..

már hozzászoktunk h evidenciák után kutatnak neves szakemberek, neves szaklapok publikálják azt, neves médiaorgánumok felkapják, neves emberek elolvassák, és neves társaságban villognak vele. de amit most olvastam az csöppkét felbosszantot:

Ingyen LSD 15 perc alatt

egy ilyen címre garantáltan klikkel mindenki.
a hozzátartozó cimkék szintén csábítóak: LSD, érzékelés, érzékmegvonás, hallucináció.
egy villódzó reklám középre.. félelmekről szól.
hirdető doboz jobbra,
fizetett álláshírdetés balra-lent,
google adsense doboz jobbralent,
HVG Hírdetésfelhő,
UPC villódzó banner alúl,
jobboldali sávokra már nincs energiám..

a cikk arról szól, hogy vannak érzékszerveink, és nélkülük bizony furcsán érezhetjük magunkat. tudósok gondolkodtak sokáig rajta h miért, mire sikerült nagy erőfeszítések árán rájönni, hogy bizony érzékszerveink hiánya, vagy hibás működésének következményeként az agy a megszokott információhiány pótlására képzeteket okoz.

légyszíves terjesszétek ezt a spanyolviasszt, mivel nagyléptékben hozzájárul az emberiség fejlődéséhez. mérföldkő ez a tudomány történelmében, már csak a kerék és tűz van hátra (holnapra előállok egy-egy tervvel a hírnév reményében).

legyetek kreatívak, alkossatok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008