betegség vs egészség

egy lány, aki állandóan beteg, problémái vannak, és szomorú:
Sziasztok, a helyzet a következő: még a héten ezen a szteroid kúrán vagyok, s e miatt dokihoz kell járnom kontrollra, de mondtam az orvosnak, hogy most már aztán mennék dolgozni, s azt mondta jövőhéten mehetek Isten álldásával:)
Szóval jövőhéttől visszatérek közétek.
...
válaszom levelére.. tanuljatok belőle:

csok.. várunk, de előtte kérlek olvasd el:
a szteroidokról nem beszelek, inkább olvass te magad:
kortikoszteroid káros hatások
corticosteroid káros hatások

én is szedtem ízületeim miatt, és hidd el nem akarod h meséljek
amiért én meggyógyultam, és te nem:
- én mindig nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, nem megélem a problémákat (legyen az saját, vagy másé), hanem kihívásként kezelem, és megoldom őket, tehát nincs stressz, nincs feszültség.
- annak tudatában, hogy a gyógyszeripar egy hatalmas üzlet - , amely fő eszköze az egészségügy és az élelmiszeripar - nem bízom senkiben, akinek érdekeltsége van valamely ágon. ezért közösségekből, független szakmai szférából, és sokéves tapasztalatból táplálkozva oldom meg az egészségügyi gondokat.
- utánaolvastam mindennek amit ajánltak, kipróbáltam minden lehetséges formát, majd egészségre pénzt és időt nem sajnálva, az orvosok legnagyobb meglepetésére talpra álltam
- hittem benne h meg tudom tenni, mivel sokan mások is megtették.
- azon eszme szerint élek, hogy előbb magadon kell segíts, majd lesz erőd és energiát mindenki másra körülötted
azon közhelynek számító példával lehet illetni, mely szerint: hiába szeretnél segíteni egy fuldoklón, ha te magad nem tudsz úszni.. viszont az az igazán értékes ember, aki nem beúszik a fuldoklóért és kimenti, hanem beúszik, megtanítja úszni, hogy az önerőből kiúszhasson.

napsütéses napokat!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Nahát Endre! Megleptél!
Azt gondoltam itt majd egy hatalmas fejmosás következik, e helyett nyugodtan s kedvesen írtad le a tapasztalataidat és gondolataidat!
Ez nagyon jól esett nekem!
Szívesen kikérném személyesen a véleményed, hogy te hogyan gondolod, s hogy hogyan tovább, de ha jól értesültem Te már Esztergomban vagy:S
Mond csak akkor, mégis hogyan gondolod gyógyszerek nélkül?
Tényleg igazán jól esett ez a reakció!
puszi

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008