alberlet

nem tudok donteni:
egy hatalmas, 2 kulon szobas lakas, munkatarsammal, a krudi gyula utcaban havi 35e+7/8 ezer rezsivel, avagy
kedves kis kulon szobacska, egy 30eves ertelmes lannyal, a baross utcan, mellekutcara nezo csendes hazban, 40e rezsivel egyutt. mindketto csabito, csak megint a 70e avagy 80e kauciopenzt nem tudom elokaparni.

pedig dolgozom, es elmeletileg jol keresek, semmi folosleges kiadasom nincs, es megis ho vegere nincs egy vasam sem. :( valami nem stimmel.

es felek h ebben a honapban fizetest sem fogok kapni, mivelh elso hetekben hianyoztam, utobbi hetekben meg munkakeptelen voltam.

gyogyszerektol teljesen el vagyok kabulva, gondolataimat nem tudom osszeszedni, igy nehezen megy a programozas, grafiai munka meg most nincs, de lehet h arra is keptelen lennek..

ettol feltem, h ha el kezdek blggolni, panaskodas lesz a vege.. mindig is gyuloltem panaszkodni, de az utobbi idoben valahogy csak ez megy, lassan kezdem ugy erezni magamat, mint a sok bunko fogatlan a monika showban, meg hasonlo orszagimazsepito mocskokban, kik sajat maganeletukon csamcsognak. ha en kezdenek kipakolni egy ilyen showban, azonnal lecsapna valami kalandfilm iro a sztoryra, es talan meggazdagodnek. vagy atvernenek es kiszipolyoznanak, majd az utcara hajitananak, ugy ahogyan e ho elejen mar megtortent egyszer velem. no nem! tobbet nem fordul elo!

inkabb mindenkit elkuldok remetenek.

csakh bizonyitsam h meg van humorerzekem, es tul kell lepni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008