Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2007

kisvarda2nap

Kép
az esti termelestol meg atitatottan, hosszu oras keszulodes utan vegre elindultunk strandra, kb hajnali 10 korul. ennek eredmenyekent, a szallotol 15meternyire levo etteremet 18ora korul hagytuk el, akkor is csak azert mert .. nemudom .. tala nem sutott mar a nap .. az ottragadasunk oka, a lustasagot es jollakottsagot, meg a vardai keserut leszamitva, egy nagyon aranyos felszolgalolany, akit nem tudtunk meggyozni 3 szepszal ifiju legeny, h leuljon korunkbe, h baratkozhassunk.. apropo, most jut eszembe, eg van nekem az online elerhetosege.. csiszka elerte h leulljon 10percre beszelgtni, tanci meg maradt a latvannyal. :) szomoruan de vegre elhagytuk a terepet, az azutani lazitasra vagy azert nem elmexem mert nem volt erdekes, vagy azert mert tul jol ereztem magamat.. de a lagvaloszinubb h mar tobb mint egy hete tortent, csak lustasagombol es idohianybol adodoan visszamenoleg kenyszerultem irni. masnapreggel meg egy kiados etkezes, amitol mar felszedtem par kilot es helyrejott a szinem is

kisvarda

Kép
Kisvárda Határon Túli Magyar Színházak XIX. Fesztiválja kellemes varoska, de ezzel is az a baj mint az osszes tobbi szabolcs-szatmar-bereg megyei kisvarossal (tiszavasvarit kiveve), azt az erzetet kelti, mintha csak ciganyok laknak. hamar ratalaltam a csapatra, jo volt hazai arcokat latni, es fokent olyanokat akikkel jol tudom erezni magamat. gyorsan belelendultunk az este befejezesehez. lakhatosag egeszen normalis. kovetkezo napon proba reggel, gyors ebed es este eloadas, nem sikerul oly kerekre mint kellett volna, sem a tarsasag nem volt formaban, sem a hangulat. feszelyezte a szineszeket a szakzsuri, amelyet nem is tartottak a legmegfelelobbnek.. stb.. esti eloadas egy fokkal jobban sikerult, de azzal sem dicsekedhetunk. elmentem megnezni a csikiak eloadasat, kivancsi voltam mit produkalnak, de meg csak kritikus szemmel sem szemlelhettem, mert mar az elso felora felbosszantott az uressegevel, unalmassagaval, sablonossagaval. nagyon muanyag volt, elvezhetetlen, es borzalmasan hosszu.

id

berugas eppolyra sikerult mint terveztem. csillagos eg, kellemes idojaras, jo hatterzene a godorbol, 2uveg bor. minden nyugi, lazitas sikeres. ramfert. oszt hazafele valami tortent, valahun kiesett zsebembol a bankkartyam/presskartyam/nevjegyek/stb.. masnap reggel kellett volna indulni kisvardara, es az automatanal vettem eszre h nincs mivel penzt kiszedjek. :( rohanas mindenfele amerre elmeletileg fellelheto lenne, de nem jott ossze. sikerult osszekaparnom par fillert, es jacinttol is kaptam egy 1000est, igy meglett a vonatjegy odavissza, s vegre elindultam..

szesz!

elmentem berugni! oszt meg valahogy kisvarda, majd ott is! uhh.. zollott leszek? nm csak kipihent vegre. pace!

tehenturos trukk

fel adag tehenturo = 70ft korul, 1 db tojas = 50ft , fel tejfol = 50ft es cukor = aminek az ara kijon az elozo tulzasokbol. ez 170 forint. ha valaki enyi penzbol ossze tud allitani ilyen taplalo es finom masszat, szoljon mert atterek.

megsem RIP

megsem szunt meg a szerverem. hmm.. csak magyarorszagrol nem mindig elerheto.. :D noi megerzesem azt sugallja, hogy a toepler sztorynak koszonhetoen.

eaposztrof.com

R.I.P. eaposztrof.com sajnalom.. :( es sajnaljatok.. a szerver le lett allitva.. kiurult a szamlam.. see u on the otherside!

juni16

17h utan szulettem, es mar jarok, beszelek, laptopom elott ulok es orulok annak az ajandeknak, amit Maresz baratnomtol kaptam. annak az ajandeknak amit meg soha senki nem tudott felulmulni, ajandeknak meg soha-senkitol nem orultem enyire. ettol lett ez a legboldogabb szuletesnapom. kedveset es hasznosat egyszerre.

rendzseres anyazos nap

Skoynay88 commentjenek hatasara kenytelen vagyok irni errol is. azota, hogy megneztem toepler zoltán filmjenek ominozus reszletet, es commenteltem azt, en is bekerultem azon celpontok koze, ekiket a temaval kapcsolatosan folyamatosan megtalalnak a "kurvaanyazo" ertelmisegi szinten ragadtak. napi bontasban nem lehetne rendszerezni a bejovo uzeneteket, jobbnal jobbak, rosszabbnal rosszabbak.. lenyegeben mindeniknek ugyanaz a mondanivaloja: huje vagyok, figyelmetlen, nem tekintek a reszletekre, csak jottem egyet kurvaanyazni, mert az jo, es ezzel fentebb kerulok az ertelmiseg rangletrajan, mert az jo. mert vegre elerhetem azt a szintet ahol talalkozhatunk, jol pofanvaglak, es ezaltal tiszta lelkiismerettel zuhanhatok vissza a melybe. ha vegre valaki igy fogalmazna, akkor talan el is olvasnam, mar csak a valtozatossag kedveert is.

ujabb anyazos nap

ujra en a celpont. szegeny edesanyam ha ezt tudna!? de most masak a szereplok es mas a kornyezet. az elejetol: nemreg oszefutottam - egy mellekutcan at roviditve 'hazafele' - egy regi osztalytarsnommel, udvahelyrol. nem tudtam h pesten rohad, meglepo volt mindkettonknek. elcseveresztunk. mar 3 eve itt van, parjaval el, lakasra gyujtenek... elerkezik a hetvegere valo tervezes idopontja, es felhivom, h osszefuthatunk-e valahol? valamikor? egyet teazni/sorozni, ahol majd megmutatom nekik mi a leg elerhetobb formaja az ingatlanra valo takarekoskodasnak. az invitalasban addig jutottam, h raersz-e a hetvegen, erre egy ferfi hang kb a kovetkezo szoosszetetelben, feldult hangnemben, bargyu esetlenseget leplezendo nagy szavakkal kovetkezot orjongte: akurvAnyádteköccsögrománăă.. es ezt meg ketszer elismetelve kinyomta a telefont. en nemigazan hittem h ez nekem szolt, de raerositett, visszahivott es ujra kozolte: akurvAnyádteköccsögrománăă.. nemtudodhogypárjavanăă?.. miafaszomkellă?.. m

anyazos nap

ma betelt a pohar, h szoktak mondani. elegem lett a sok kurvaanyazasbol, meg h folyamatosan a ketszinuseg altali ketelyek negativ hullamai vonszolnak a szellemi szakadek fele. kikiabaltam: kurva anyadat! mindenki azzal harcol amije van. julia a lakassal en meg ervekkel, tehat ki vagyok rakva, ujra hajlektalan vagyok. talaltam alberltet, de kauciot nem tudok fizetni. holnap delutanig meg kell adjam az 50ezres tartozasomat. munkaval nem tudok normat teljesiteni tarsam tempoja miatt. kezdem ujra erezni h mozog a talaj a labam alatt. hianyzik, h atolel es fulembe sugja: szeretlek!

gyereknap

elso junius 1eje, amelyen anyukam nem hivott fel, h megerdeklodje hogy vagyok. :( hianyzik