mielott bekockasodik a homlokom

szivem szerint - vagyhogyszoktakaztmondani - egy szekolycifra karomkodassal kellene indiccsam eszta mainapot! azzistenfajat nekije! de ujjaim es a sok kultura aszdiktajjak h nemmerem. apropo kultura, uj linket fogok a.. haat ide jobboldalra ni > pakolni, mert ez minden kedeves olvasonak es nemolvasonak nagyon melyen ajanlott. kb igy fog kinezni: szadi márki

bahh.. ez it ni, nagyon szurkere fog sikeredni, uhogy ha epp rozsaszinnek tetszik most a monitort gyorsan bokj pl a fenti linkre mert a tovabbiak erdekfeszites nelkul fognak hatni.
elso elkeseredesem oka h 3ora alvas utan beriasztottak muszakba
    itt nyugodtan toldhattam volna meg azon kulturalis roffenessel h: vagy mi?
    es kozben kellene meseljek a muszakrol.: otthome levagattam a jooreg astralos netet, mivelh nem volt kedvem havi 500e-t kihajitani a nagy semmiert, raadasul meg e-mail bongeszgetes kozben is a szenteket hordtam kisszobamba, es mar nem fertunk. igy a buvos internet nelkul maradtam.
    itt ugy tunik mintha egy fuggo beszelne, igy is van. de sajnos mindenki chat/jatek/tarsasag/blog es mas gusztatlan tevekenysegek elvezoire asszocial. nem igy van. az h blogfugggo nem vagyok, kiderul ha atnyalazom itt a datumokat, chaten utalnak mert barki ramklikk es csevereszik, azt kapja valaszul h csak tomondatokban es informative! es itt mar meg is szakadt beszelgetes. jaletkok oan tavol allnak tolem, mint - megprobalok idezni - .. aaa.. ize.. mint krumpli a pityokasfodben.. valahogy igy van, de ehhet mondateleji korrigacio is szukseges, tehat: anyi kozom van a jatekokhoz mint krumplinak a pityokasfodben!! jo. ez itt kijelentes volt es nem uvoltozok.
    ekkor bevonultam helyettesiteni ejszakai muszakot egy panzioban receprioskent. csend van, internet van, laptopom hozom, a szek kenyelmetlen de otthon nincs is, ehes es faradt rendszerint vagyok, de van rutinom..
ami meg szurkebbe teszi jelenlegi napjaimat az az h meghalt a winchem a laptopomban, szerencsere van egy tartalek, de a veszteseg az faj. es azok kik egyuttereznek adatvesztes temaban, sejtik h mien allapotban lehetek.
es egy megsotetebb foltocska: 180e ft. hianya, erre: http://4cut.hu/tanfolyam.php?p=felvetelvezeto

lassan kozeledik a pillanat mikor felek h bekockasodik a homlokom //magyarazat//

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008